Vernissage fredagen den 20 november kl 17.00-19.00 på Caroli City i Malmö. "D`Vincic Sisters i Underlandet". Fler än 100 stycken tavlor kommer att visas i galleri lokal på 500m2. Utställningen kommer att pågå till och med 5 januari 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För tillfället två pågående konstutställningar i Malmö, Vattentornet i Pildammsparken och Komvux Södervärn till och med den 15 oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D´Vincic Sisters på konstutställning i Villefranche Sur Mer på den berämda "ART Tentation", 5-8 september tillsammans med kända franska konstnärer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 10 augusti "Marvel" konstutställning på den exklusiva Palm Beach i Cannes. Fler än 3000 besökare uppmärksammade våra tavlor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 22 juli har vi konstutställningen ”Defilè des créateurs” i Frankrike på Château Saint-Espirit. Eventet är i staden Draguignan i Provance. Det skall bli spännande att få träffa publiken som hittills visat stort intresse för vår konst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under juni månad gör vi teckningar, främst porträtt som inspirerar och uppmuntrar till reflektioner i den stressiga vardagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under maj 2015 besökte D`Vincic Sisters Milan Andov i Skopje. Han är en renommerad konstnär från Makedonien som vunnit både nationella och internationella priser. Erfarenheter utbytes och ett gemensam projekt "Rödluvan" planeras i januari nästa år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D'Vincic Sisters